Hollands vakmanschap sinds 1978

Timmer- en Aannemersbedrijf Korving uit Den Haag: Over ons

Timmer- en Aannemersbedrijf Korving is een gerenommeerde partner in de Haagse regio en staat al ruim 40 jaar bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bij verbouwingen en renovatieprojecten. Voor renovatie van monumentale panden bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres: met een professionele machinale werkplaats worden traditionele producten in oude stijl nagemaakt waardoor monumentale panden weer in ere kunnen worden hersteld. Ook voor ramen, deuren, keukens, badkamers, dakkapellen, serres en beglazing bent u bij Timmer- en Aannemersbedrijf Korving aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte

Bij Timmer- en Aannemersbedrijf Korving staan specifieke kwaliteitspijlers centraal:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Klantgerichtheid
  • Liefde voor het vak
  • Op tijd, volgens afspraak

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met erkende lokale loodgieters, elektriciens, schilders, stukadoors, tegelzetters en trappenmakers. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw volledige verbouwing!

Benieuwd naar welke projecten we zoal met succes hebben mogen afronden? Bekijk het op onze projecten-pagina. Overtuigd? Neem een kijkje op onze diensten-pagina om te zien wat we voor u en uw project kunnen betekenen, en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag het de vakman

Timmer- en Aannemersbedrijf Korving: een aannemer om op te bouwen

U wilt vanzelfsprekend dat uw project een succes wordt, zonder al te veel gedoe. Of het nu gaat om een verbouwing of renovatieproject, u wilt dat het in één keer goed gebeurt, met een resultaat dat lang meegaat. Duidelijkheid, efficiëntie, en eerlijkheid – met een mooi en stevig eindresultaat. Timmer- en Aannemersbedrijf Korving is aangesloten bij Bouwend Nederland.