Hollands vakmanschap sinds 1978

Timmer- en Aannemersbedrijf Korving uit Den Haag: WERKZAAMHEDEN DIE WIJ VOOR U KUNNEN UITVOEREN

Timmer- en Aannemersbedrijf Korving is hét adres voor grote en kleine verbouwingen en renovaties in Den Haag en omgeving. Neem contact met ons op om te overleggen wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Neem contact op

werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten:

  • verbouwingswerkzaamheden
  • onderhoudswerkzaamheden
  • woninguitbreiding
  • renovatie en/of restauratie (monumentale panden)
  • in huis: keukens, badkamers, serres, trappen, meubels, loodgieterswerkzaamheden, CV-ketel, vloerverwarming, vloerisolatie, verwarming, elektriciteit, stukadoorswerkzaamheden, isolatieglas en schilderwerk
  • om het huis: kozijnen, balkons, gevelwerk, vochtwering, dakopbouw, dakkapellen, Velux dakvensters, dakisolatie
  • inbraakpreventie, inbraakschade herstellen

Wij hebben vaste samenwerkingsverbanden met erkende lokale loodgieters, elektriciens, schilders, stukadoors, tegelzetters en trappenmakers. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw volledige verbouwing!

Benieuwd naar welke projecten we zoal met succes hebben mogen afronden? Bekijk het op onze projecten-pagina. Overtuigd? Neem een kijkje en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schakel onze vakmannen in

Verbouwen en onderhoud in omgeving Den Haag

Voorkomen is beter dan genezen, dus ook voor verschillende onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand staat Timmer- en Aannemersbedrijf Korving uit Den Haag graag voor u klaar. Tijd voor een grondigere aanpak en meer verandering, bijvoorbeeld door een woninguitbreiding? We denken graag met u mee over mogelijke verbouwingen om uw woon- of werkplezier te verhogen. Neem contact op om een afspraak te maken met onze vakmannen, en wie weet tot snel!